's-Gravenhage – Stadstuinen 59 – Hoofdfoto

12 apr: ‘s-Gravenhage – Stadstuinen 59

Vraagprijs: 265.000
Woon oppervlakte: 73 m2
Bouwjaar: 1916
Aantal kamers: 2
Energieklasse: E


Over deze woning: BENT U OP ZOEK NAAR EEN FANTASTISCH EN LICHT APPARTEMENT MET OPEN KEUKEN, RUIME BADKAMER, ZONNIG BALKON EN OOK NOG GELEGEN OP EIGEN GROND EN OP FIETSAFSTAND VAN HET STRAND?

BEL DAN SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING!

Een gunstige ligging aan de rand van de Tuinenbuurt met veel groen en uitvalswegen maar ook t.o.v. winkelgebied Houtwijk, het Savornin Lohmanplein, Kraayenstein en het centrum van Loosduinen. Openbaar vervoer op loopafstand richting centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 10 minuten fietsen.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, hal en trap naar de eerste verdieping. Overloop met ruime bergkast en toegang naar de lichte badkamer voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.
Toegang naar de ruime woonkamer voorzien van inbouwspots, veel lichtinval door de grote raampartijen en open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, gasfornuis op het schiereiland met een heerlijk bar om aan te zitten. Deur naar achtergelegen zonnig balkon.
Afzonderlijke technische ruimte ten behoeve van de wasmachine- en drogeropstelling en opstelplaats CV-ketel. Achtergelegen masterbedroom met voldoende ruimte voor een grote kast.

HET WETEN WAARD:
– Actieve VvE € 50,- per maand;
– Eigen grond;
– VvE is ingeschreven bij KvK
– VvE bestaat uit 2 leden (Stadstuinen 57 en 59 te Den Haag)
– 1/2e aandeel;
– CV-ketel 2010;
– Vrij parkeren;
– Rustige woonomgeving;
– Oplevering in overleg;

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Status: Beschikbaar

[easy_image_gallery gallery="824"]