Scroll Top
Taxatie

De taxatie van een woning kan voor u van zeer groot belang zijn. Het kan zijn dat er een taxatie nodig is om uw droomwoning te gaan financieren met een hypotheek of om er zeker van te zijn dat u een goede aankoop gaat doen. Daarom zal Jessica altijd de taxaties uitvoeren. 

Natuurlijk wordt een taxatie ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals de hypotheek verhogen voor bijvoorbeeld een verbouwing, het oversluiten van een nieuwe hypotheek of als u de bezittingen wilt verdelen. 

Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Daarom hebben wij speciaal voor u een uiteenzetting gemaakt van de inhoud van een taxatierapport. 

  

Wat doen we tijdens de taxatie afspraak?

Onze onafhankelijke taxateur komt altijd op een afgesproken moment bij u op locatie. Tijdens de opname letten wij op veel aspecten die van invloed zijn op de marktwaarde van het object.  

Onze opname begint dus al voordat wij het object betreden. Denk hierbij aan de marktontwikkeling, de omgeving en zelfs de macro-economische omstandigheden. Tijdens de opname let de taxateur op: 

jason-briscoe-UV81E0oXXWQ-unsplash

In een taxatierapport vind je in grote lijnen onder andere de volgende zaken terug: 

3 (Demo)

In het taxatierapport wordt volgens bepaalde richtlijnen de waarde van een woning vastgesteld.
Het rapport wordt gecontroleerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) om te zien of het rapport is opgesteld volgens de vastgelegde richtlijnen en kwaliteitseisen. Als het rapport voldoet kan de taxatie worden gebruikt voor de financiering van een woning bij een willekeurige geldverstrekker. 

 Alle taxaties worden met grote zorg uitgevoerd en zullen snel bij u in handen zijn.  

Wilt u meer weten neem dan contact op met ons. 

Klant 2
Huis verkocht

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidilabore et dolore magna aliqua. Ut enim ad mini veniam, quis nostrud! exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip