Leidschendam – Prins Bernhardlaan 99 – Hoofdfoto

12 apr: Leidschendam – Prins Bernhardlaan 99

Vraagprijs: 282.500
Woon oppervlakte: 73 m2
Bouwjaar: 1954
Aantal kamers: 3
Energieklasse: E


Over deze woning: BENT U OP ZOEK NAAR EEN FANTASTISCH EN LICHT DRIE KAMER BEGANE GROND APPARTEMENT MET VOOR- EN ACHTERTUIN EN EEN RUIME BERGING?

DAN IS DIT APPARTEMENT ECHT IETS VOOR U!

Dit appartement is gelegen in het populaire Raadhuiskwartier, op loopafstand van het zojuist geopende Westfield Mall of the Netherlands en op een paar fietsminuten van het historische Damcentrum met tal van openbare voorzieningen. Scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en de verbindingsweg richting A4, A12, A13 en A44 liggen in de directe nabijheid.

De wijk “Raadhuiskwartier” staat bekend om zijn fraaie woningen van bouwperiode rond 1950, ruime straten en veel groen.

Indeling:
Voortuin, entree met brievenbussen en bellentableau.

Entree woning, ruime hal met toilet voorzien van een fontein. Toegang tot de lichte en ruime woonkamer met vaste kast, deur naar de voortuin en vrij uitzicht de straat in. Nette en dichte keuken gelegen aan de achterzijde met toegang en uitzicht op de ruime achtertuin (NW). De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en is voorzien van een aparte houten berging en een aparte stenen berging voorzien van een achterom.

Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde welke beide uitzicht hebben op de tuin en waarvan de master bedroom is voorzien van een inbouwkast, deur naar de achtertuin en badkamer en suite. De badkamer bestaat uit een douche en wastafel.

HET WETEN WAARD:
– Actieve VvE € 120,- per maand;
– Meerjarenonderhoudsplan aanwezig;
– Kunststof en Aluminium kozijnen uitgerust met dubbel glas;
– Dak is vervangen; 2020
– CV-ketel Vaillaint; 2018
– Vrij parkeren;
– Rustige woonomgeving;
– Oplevering in overleg;

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Status: Verkocht

[easy_image_gallery gallery="939"]